tirsdag den 26. januar 2010

Mavekramper og nye planer..



Sidste uge var rædselsfuld. Hen under aften sidste søndag, mærkede jeg nemlig nogle små trækninger i maven og i løbet af aftenen blev de bare værre og værre. Det endte hverken værre eller bedre end at jeg mandag morgen måtte blive i min seng med feber og mavekramper. Det samme skete tirsdag og onsdag. Torsdag følte jeg mig relativ frisk, jeg havde ingen mavekramper eller feber, men havde en klar fornemmelse at være blevet sparket 40 gange i maven af en hest. Men landevejene trak og jeg løb en kort tur på 6.5 kilometer. For så vidt at jeg fik afreageret og fik frisk luft var turen ok, men samme aften var kramperne tilbage igen, om end i en mere moderat form.

Fredag og lørdag gik det væsentligt bedre og søndag var jeg så meget i orden, at jeg endelig kunne trække i løbetøjet igen. På grund af frosten og den meget stærke blæst var turen særdeles hård – måske den hårdeste jeg endnu har løbet. På et tidspunkt kunne jeg ikke engang høre musikken fra min mp3afspiller – selv om der var skruet helt op for lyden. Alt i alt løb jeg 11.5 km på en time og 25 minutter hvilket er væsentligt langsommere end normalt. I øvrigt var jeg særdeles heldig, at min kone havde brygget en kande the lige inden jeg kom ind af døren. Selv for en kaffedrikker er the fantastisk når man fryser!

I den kommende uge har jeg sat mig nogle mål:

A: Først og fremmest skal min vægt ned på 103 kilo. Mit vægttab er igen gået lidt i stå, så nu er det tid til give kosten og sundheden en ekstra skalle. Kort sagt: spise lidt mindre generelt og undlade at drikke alkohol.

B: at jeg holder min træningsplan. På grund af min sygdomsperiode har jeg naturligvis ikke været i stand til at holde min træningsplan. Det har jeg mulighed for i den kommende uge. Min plan er således:

Mandag:
Fitness: 40 minutters roning. Herefter 40 minutters crosstræning i relativt højt tempo.
(Er gennemført med bravour!)

Tirsdag:
12 – 14 kilometers løb

Torsdag:
Fitness: 40 min roning (Interval). 50 min Cross

Fredag:
10 km løb

Lørdag:
40 min roning (Interval). 40 min Cross
C: at jeg får taget nogle foto af de ruter jeg løber.

Hav en god uge!