mandag den 4. januar 2010

Godt Nytår!

De seneste par dag har været ganske gode. For det første har jeg haft mulighed for at hygge mig med familie og venner. For det andet har dagene omkring nytår budt på nogle ret fine oplevelser, ikke mindst fordi jeg endelig har fået et ordentligt løbeur: et Garmin Forerunner 305 HR. I princippet fik jeg uret i julegave af familien, men på grund af logistiske problemer (uret var bestilt i og til levering i London, men nåede aldrig frem) fik jeg først uret d.30/12 – så man kan vel næsten kalde det en nytårsgave?
Min nytårsaften blev indledt på Østerbro hvor jeg deltog i Sparta og Änglamarks Nytårsløb 2009 sammen med en nevø og en niece. Løbet var særdeles hyggeligt og veltilrettelagt og selvom det var skidekoldt, jeg løb mindst 5 kilometer kortere end beregnet og jeg i øvrigt også kludrede i brugen af mit nye løbeur, var løbet en meget dejlig oplevelse og jeg håber, at det bliver muligt for mig at deltage igen næste år. At der blev budt på champagne lige efter løbet gjorde såmænd heller ikke oplevelsen ringere. At jeg ikke fik gang i mit nye løbeur skyldtes i øvrigt det man i computerterminologien kalder en fejl 40 - jeg havde ganske enkelt glemt at trykke på startknappen… Men i går, d.2. januar kom jeg i gang med at bruge uret på en ret kort tur på knap fem kilometer, og i dag fulgte jeg op med en løbetur på 11 kilometer. Begge tur var ganske hårde på grund af modvind, sne, frost og glatte veje, men de hårde ture blev opvejet ved glæden over løbeuret og dets mange muligheder, ikke mindst i samarbejde med gratisprogrammet ”Sport Tracks”. Jeg glæder mig naturligvis til at udforske uret og programmet, og ikke mindst glæder jeg mig til at gøre brug af det i min daglige træning.


Nedenfor lige et screenshot fra et rutekort med angivelse af dagens træningstur. Det var i øvrigt fantastisk at se hvordan skumsprøjt fra bølgerne var frosset og ikke mindst den følelse og fornemmelse man får, når man løbet på frossent sand.




Jeg skal for resten da lige blære mig: i løbet af juleferien har jeg kun har taget et enkelt kilo på! Det er endda på på trods af at jeg hverken har sparet på de våde eller tørre varer i løbet af julen.

Godt nytår til alle!